Matzer

Het laatste kunstontbijt op zondag

Nog één keer een zondagochtend. Noem het De Ontbijtdienst op zondag, noem het MATZER’s Kunstclub of noem het Het laatste kunstontbijt op zondag.

Matzer

Het Laatste Kunstontbijt op Zondag

Nog één keer interviews, bespiegelingen en livemuziek op zondag!

Het Laatste Kunstontbijt op Zondag

Nog één keer interviews, bespiegelingen en muziek op zondag!

Tien jaar zondagochtenden. Als we daarop terugkijken worden we nu al weemoedig. Maar ook trots, want tien jaar lang presenteerden we met regelmaat spraakmakende en verbindende ochtendprogramma’s. Dat begon natuurlijk met de niet te evenaren Kunstdienst die Frederieke Hijink 18x samenstelde en presenteerde. En die zo mooi laveerde tussen kerkdienst en theater. Daarna presenteerden we een aantal keer MATZER op Zondag, welke door steeds wisselende mensen uit ons DNA werd samengesteld en gepresenteerd.

 

De afgelopen vier seizoenen droeg ons zondagochtendprogramma de naam De Ontbijtclub en nu na tien jaar hebben we besloten dat het tijd is voor verandering. Dat betekent dat er een eind komt aan de invulling van de zondagen in de Verkadefabriek. Maar niet zomaar. We sluiten deze wat ons betreft prachtige, inspirerende serie programma’s af met een knaller. Nog één keer een zondagochtend. Noem het De Ontbijtdienst op zondag, noem het MATZER’s Kunstclubof noem het Het laatste kunstontbijt op zondag.

Nog één keer halen we alles uit de kast voor een zondagochtend, als een eerbetoon aan alle makers, gasten en aan ons trouwe publiek. Van natuurlijk Frederieke Hijink tot Lucas Dols, van Peter De Graef tot Lottie Hellingman. Met livemuziek, een feestelijk ontbijtje en meer!

Samenstelling en presentatie: Lottie Hellingman, Jur van der Lecq & Lucas Dols
Regie: Madeleine Matzer
Muzikale begeleiding: Lottie Hellingman, Laurens Joënsen en een mooie verrassing!
Decorontwerp: Saskia van der Linden

Datum Tijd Plaats Theater
zondag 27 oktober 2019 11:30 uur 's-Hertogenbosch Verkadefabriek Kaarten