Matzer

Actuele info

Actuele info

Gelukkig kunnen we vanaf september weer op tournee met Je kunt met gerust een geheim vertellen en hebben we zelfs al een paar voorproefjes gehad in juni. En ook Agatha mogen we na een lange tijd van corona-onzekerheid weer spelen. Ook zijn we er trots op om te melden dat onze nieuwste voorstelling Smart, over afleiding in het verkeer, in het nieuwe seizoen op de planken staat bij theaters en diverse organisaties & instellingen. 

We hebben niet stil gezeten, we hebben online lezingen georganiseerd, zijn diverse samenwerkingsverbanden buiten de theatersector aangegaan en hebben nagesprekken, workshops en lesmateriaal ontwikkeld rondom onze voorstellingen. 

Kortom wij zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen, we hebben er zin in en hopen je te treffen! 

Tournee

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Je kunt me gerust een geheim vertellen [morgen ben ik het toch weer vergeten] is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie. We staan in de startblokken om na de zomervakantie op tournee te gaan en zijn op tal van plekken te zien in theaters en zorg & welzijnsinstellingen. Te zien vanaf september 2021.

Agatha

Nadat vrijwel meteen na de première de tournee van Agatha vanwege corona stilviel zijn we blij te melden dat we dit jaar nog voor publiek kunnen spelen.

Agatha een indringende en melancholische theatervoorstelling over… de liefde is te zien in november en december 2021.

Smart

Trots zijn we ook op onze nieuwste voorstelling Smart, een meeslepend verhaal over afleiding in het verkeer. Op de nieuwe samenwerkingsvormen en partners buiten de reguliere culturele sector. Te zien vanaf maart 2022.

 

Tijdens vakantie gesloten

Het kantoor van MATZER is van vrijdag 13 augustus t/m vrijdag 27 augustus gesloten i.v.m. zomervakantie. Hierdoor zijn we telefonisch en per mail niet bereikbaar. Vanaf 31 augustus zijn we er weer! 

Directie/overig:
agnes@matzer.org

Office:
Lisa@matzer.org

Namens alle MATZERS, dank voor je begrip.