Matzer

MATZER in bedrijf-event

Meld je nu aan

10 januari: Niemand wacht op je, nagesprek en netwerkborrel

MATZER in bedrijf-event

In juni speelde MATZER in bedrijf de voorstelling Niemand wacht op je speciaal voor bedrijven en overheden. Met groot succes..

Uitnodiging 
Hierbij nodigen wij je van harte uit voor ons volgende event op 10 januari 2019.  We spelen die middag Niemand wacht op je, gevolgd door een nagesprek en netwerkborrel.

Theater in bedrijf 
Een vernieuwende manier om hedendaagse issues en uitdagingen in organisaties en samenleving aan het licht te brengen en bespreekbaar te maken. Bij Niemand wacht op je komen thema’s als eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en visieontwikkeling aan bod. Centraal staat de vraag: Waar ligt de verantwoordelijkheid binnen jouw organisatie, bij jou of bij de ander?

MATZER in bedrijf speelt deze – en andere voorstellingen op locatie, met aansluitend nagesprekken, trainingen en workshops op maat.

Voor wie
Mensen uit de volle breedte van organisaties zijn welkom: managers, directie, bestuurders, HR-professionals, OR-leden en stafmedewerkers. Zowel uit het bedrijfsleven als vanuit de overheid.

Wanneer | Waar  
10 januari, Verkadefabriek ’s-Hertogenbosch. Tijd: 15.30 – 17.30 met aansluitend een  netwerkborrel.

Extra voorstelling
Vanwege het grote aantal aanmeldingen hebben we besloten een extra sessie te organiseren. Deze begint om 19:30 uur.

Investering
€ 25,- voor de voorstelling, nabespreking en borrel.

Aanmelden
Dat kan via marieke@matzer.org of 06-33041102. Het aantal plaatsen is beperkt.

MATZER werkt samen 
Voor deze speciale voorstelling werkt MATZER Theaterproducties samen metKoepel Adviesraden Sociaal Domein, Heleen Herbert (Commercieel directeur Heijmans) en Yvonne Beckers (directeur PUUR.nu).