Gastenboek - MATZER

Gastenboek

gastenboek

 • Peter Pos

  1 februari 2018 om 19:45

  Inspirerend voorstelling die mensen en politiek aan het denken zet over ons huidige systeem. Het geeft aanzet tot het nadenken over veranderen en kantelen. Goed gespeeld en de nabespreking was nuttig!

 • C. Pannenbecker

  21 januari 2018 om 21:03

  De Reuzenperzik voorstelling was fantastisch! Mooi gespeeld, hard gelachen en ook de kostuums en het decor vonden we mooi! Een heerlijke middag! Ik ben nog steeds na aan het genieten. Dank jullie wel

 • Karen Mulder

  18 december 2015 om 09:25

  Gisteren naar de voorstelling Oeroeg geweest in de Leest in Waalwijk. Grandioos….complimenten aan Leopold Witte en Helge Slikker. Maar ook aan de volledig cast. Een schitterende weergave van het boek. Zat weer helemaal in het verhaal. Uniek!

 • Jacqueline Niewerth

  27 november 2015 om 09:25

  Vanavond met 28 vrienden naar Oeroeg in Barneveld geweest. Prachtige voorstelling qua spel, muziek en beeld. We hebben genoten!

 • Hans

  17 november 2015 om 09:25

  Prachtige bewerking gezien van Oeroeg. Mooi naar het nu geplaatst, sterke beelden en muziek. Complimenten!

 • Jacqueline Niewerth

  12 februari 2015 om 09:26

  Gezien Hart in Toneelschuur in Haarlem 11-02-15 Fantàstisch, we hebben genòten! Zò puur, zò vol passie, en een bijzonder samenspel. Heel indrukwekkend! Jammer dat er weinig mensen waren…..

 • Hans

  7 februari 2015 om 10:07

  Wat een prachtige Matzer weer, de Hart van 2015. We zagen gisteren, 6 februari, de try-out in de Verkade fabriek en alles klopte. Schitterend decor van Maarten Baas, perfect gekozen muziek, prachtig acteerwerk van Wendell Jaspers en Fokka Deelen, allebei als foute Greetje uit Katwijk. Dat laatste klinkt vreemd, maar werkt perfect. Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden en dat wordt hier mede door die dubbelrol overtuigend zichtbaar gemaakt. Het is heel knap hoe Madeleine Matzer deze twee in een, zo volledig acceptabel maakt voor de toeschouwer. De actrices vullen elkaar voortdurend aan, dan weer ingetogen, dan weer uitbundig, en passant vorm gevend aan de andere personen uit het verhaal. Dit alles steeds zo puur, zo naturel, dat de toeschouwer volledig ingepakt wordt. Gaande de voorstelling leer je van harte mee te leven met de vrouw die onweerstaanbaar is ook al heeft ze gekozen voor Het Kwaad van de tijd waarin zij leeft. Zwart-wit kijkers leren hier kleur zien. Ga het beleven!

 • Willy van Velzen

  4 juli 2014 om 10:08

  Nu nog kan ik met heel veel plezier en verwondering terugdenken aan de voorstelling-Gejaagd door de wind-.Fantastisch! Ik ben er 2 keer heen geweest,zou zo weer gaan! Jullie hebben een topprestatie geleverd. Scarlett en Rhett en alle andere….het was geweldig! Met heel veel groeten:Willy van Velzen.

 • Hanny

  10 mei 2014 om 10:09

  heel erg genoten gisteren in nijmegen , kippenvel! complimenten voor alle acteurs !

 • Marianne

  7 mei 2014 om 10:09

  Wat heb ik gisteren genoten van deze voorstelling in het parktheater in Eindhoven. Het was geweldig!!!!Prachtig spel, mooie muziek, entourage…TOP en complimenten voor alle acteurs.

 • Ria Biersteker

  5 mei 2014 om 10:10

  Zaterdag gezien in Goes. Wat een prachtig schouwspel en geweldige muziek. Helaas konden we het soms niet goed verstaan!

 • Iwein Reimerink

  20 april 2011 om 09:18

  Het boek niet eerder gelezen dus met een verse blik kunnen kijken naar een ronduit prachtig stuk. Een ontzettend ontroerend verhaal akelig goed neergezet. Mooie eenvoud van decor waardoor de locaties zich in mijn hoofd konden vormen. En dan de acteurs met zulke snelle wisselingen tussen personages zonder dat ik ook maar een moment in de war was welke acteur nu welk personage aan het spelen was, echt heel knap! De eenzaamheid van de priemgetallen is een voorstelling gebleken die me oprecht heeft geraakt.

 • Chantal en Madeleine

  17 april 2011 om 09:18

  Beste cast, Gisteren in Barendrecht vanaf rij 3 (met niemand voor ons), hebben wij, gegrepen door jullie sublieme samenspel, met ingehouden adem, soms kippenvel, soms een lach en overal een bijzonder goed gevoel van binnen.. echt zitten genieten van deze bijzondere ervaring! Zelf had ik (Madeleine) het boek niet gelezen, maar ondanks dit was het echt schitterend! De weg terug naar huis en zelfs daarna raakte wij niet uitgepraat over jullie 🙂 Wij komen regelmatig in het theater en vonden dit (zoals je misschien al wel hebt geconcludeerd..) echt de mooiste voorstelling van de afgelopen 1,5 jaar! Heb jullie dan ook direct gepromoot aan vrienden en bekenden! Succes nog en bedankt! Groetjes, Chantal & Madeleine

 • Tamara en Wim

  16 april 2011 om 09:18

  Hallo cast, We hebben in Barendrecht ademloos naar jullie voorstelling gekeken. Geweldig goed spel, prachtige, haast verstilde zang. Veel succes in de toekomst!

 • Alexandra

  14 april 2011 om 09:18

  14 april 2011: Het was geweldig !!! Wij hebben 2 uren lang genoten. Bedankt, en veel plezier aan de toekomstige bezoekers…

 • Wiebe de Vries

  13 april 2011 om 09:17

  Weert, de wereld. Binnen in het muntthetater een andere wereld. Eenzaamheid. Vanaf het betreden van de zaal sfeer, spanning. Vorm. Het spel geweldig. Alice helemaal naar mijn hart. Van binnenuit. Vanoet de prie, zeggen we hier. Ik zat zodat de verkwijnscene achter de ‘tralies’ van het voorste bankje nog meer gevangen overkwam, prachtig. En dan de zang, de muziek, de balans in het volume, kippenvel, complimenten. Kon ik maar wonen in de wereld van de kunst. Veel succes en plezier samen. En dank je wel.

 • Peter De Graef

  11 april 2011 om 09:17

  Wat een flauwe kul die slechte recensies. Ze vertellen alleen iets over de recensent. A) dat ie te vaak naar toneel gaat en zich niet meer kan laten betoveren, dat ie d’r dus tegenaan zit te kijken en de regisseur daarvan de schuld geeft, b) dat ie zelf nog nooit een boek bewerkt of een scène geschreven, C) dat ie zelf nooit heeft geregisseerd en dus niet weet hoe bijzonder het is dat je in een voorstelling zulke subtiele genuanceerde emoties kan oproepen, met zo’n vaart en zo trefzeker. Ikzelf ken het vak van binnenuit en ik vind het weergaloos wat ik daar heb zien gebeuren. Ik was heel blij na de voorstelling. Ik ben altijd blij als ik een goeie voorstelling zie. Er worden heel vaak middelmatige tot slechte voorstellingen gemaakt, omdat het zo’n moeilijk vak is, maar als het dan weer een keertje lukt is dat een triomf, niet alleen voor de makers maar voor de hele sector. Bedankt Matzer.

 • Ties

  11 april 2011 om 09:16

  Wat knap om het prachtige geschreven boek zo mooi, ontroerend en origineel te vertolken op het toneel. Heb genoten van het acteerwerk, de teksten, de schakelingen van de acteurs tussen de personages en de muziek. Het boek herleefde op een bijzondere manier. Met verwondering lees ik de matige recensies in de kranten.

 • Merijn

  10 april 2011 om 09:17

  7 april: Jullie waren fantastisch. Van begin tot eind ademloos genoten van het spel, het zingen..alles. Heel knap. We hopen dat jullie vaker samen gaan spelen.

 • Wilma van der Aalst

  9 april 2011 om 09:16

  Gisteravond in de Verkade genoten van “de eenzaamheid”, prachtig gespeeld, met verrassende zang. Bij tijden ontroerend, beklemmend,maar ook humorvol. Applaus

 • Marleen Rieken

  8 april 2011 om 09:16

  vrijdagavond 8 april de voorstelling Priemgetallen gezien. Prachtig! Ik had het boek gelezen en was heel benieuwd naar de vormgeving van dit verhaal. Ik heb genoten van de acteurs, hun spel, hun zang en de vormgeving. Bedankt!

 • Joost

  8 april 2011 om 09:15

  ik heb vanavond,vanaf de eerste tot de laatste minuut genoten. Een sterke rolbezetting,muzikale verrassingen, prachtige vormgevingsvondsten,mooie teksten. chapeau ! Deze voorstelling verdient volle zalen en een uitbundig applaus voor alle betrokkenen. Veel vak man/vrouw schap. Matzer blijft op hoog niveau presenteren. Heel knap.

 • Wim Maarse

  8 april 2011 om 09:14

  Met 7 dames van een leesclub heb ik de premiere van “”De eenzaamheid van de priemgetallen”gezien en we hebben ervan genoten. Het was boeiend om te zien hoe de tekst van het boek herkenbaar gebruikt is, maar ook het spel van de 4 acteurs was buitengewoon goed Onze complimenten en dank voor deze voortreffelijke voorstelling. Ik ga meer mensen enthousiast maken en aansporen jullie voorstelling te gaan zien b.v. op 6 mei in Tilburg.

 • Marleen Rieken

  8 april 2011 om 09:12

  Gisteren naar de premiere geweest met mijn man. Was een kerstkado van mijn dochter. Ik ging er met zeer gemengde gevoelens heen. Hoe kun je zo’n prachtig boek vorm geven op toneel. Ik was diep ontroerd. IJzersterk acteerwerk, van begin tot einde gegrepen door de wijze waarop de personages en gevoelens werden weergegeven. Ik was net zo geraakt als na het lezen van het boek en dat wil wat zeggen. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *