Matzer

NIEUWS

In verband met de nieuwe coronamaatregelen moeten theaters sinds afgelopen zondag de deuren tussen 17:00 en 05:00 uur sluiten. Helaas hebben deze maatregelen gevolgen op veel MATZER-voorstellingen.

Avondlockdown zorgt voor veel afgelaste voorstellingen

Déjà vu. In de vorige nieuwsbrief kon je lezen over onze voorstelling Agatha, die anderhalf jaar geleden vier dagen na de première niet meer gespeeld kon worden. Ook toen sloten de deuren van theaters. Afgelopen donderdag stonden we dan eindelijk weer met Agatha in het theater. Helaas, moeten we nu weer constateren dat het ook dit keer waarschijnlijk bij één keer blijft…

 

Gevolgen van maatregelen op MATZER-voorstelling
In verband met de nieuwe coronamaatregelen moeten theaters sinds afgelopen zondag de deuren tussen 17:00 en 05:00 uur sluiten. Helaas hebben deze maatregelen gevolgen voor veel MATZER-voorstellingen.

Ben je in het bezit van kaarten voor de voorstelling Agatha op 1,2,3 en 17 december? Dan ontvang je persoonlijk bericht van het theater waar je de kaarten hebt gekocht. Wij houden je op de hoogte of AGATHA op 23 & 30 december gespeeld kan worden.

Ook de voorstelling Je kunt me gerust een geheim vertellen kan tot en met 19 december niet worden gespeeld. Dit waren allemaal besloten voorstellingen. Heb je je aangemeld voor een voorstelling in deze periode? Dan ontvang je persoonlijk bericht van de desbetreffende instantie. Wij zijn op dit moment, in overleg met onze partners, op zoek naar nieuwe data of een ander tijdstip voor alle getroffen voorstellingen.

MATZER brengt samen
Mensen samenbrengen met behulp van kunst en mooie voorstellingen blijft onze drijfveer. Er zijn veel maatschappelijke uitdagingen, en wij zijn graag de tolk die deze uitdagingen vertaalt naar verhalen van menselijke maat. Om er wijzer van te worden, elkaar beter te leren verstaan, ons te spiegelen en te vermaken, ons vragen te stellen of inzichten te geven. Daarom maakt MATZER graag mogelijk. Zelfs nu. Misschien zelfs wel juist nu! Wij hopen iedereen binnenkort weer te mogen verwelkomen! Laten we ondertussen proberen onszelf en elkaar gezond te houden.