Matzer

Vacature

Medewerker administratie (freelance)

Vacature: Medewerker administratie

MATZER Theaterproducties:
Medewerker administratie 

 

MATZER Theaterproducties in ’s-Hertogenbosch zoekt een Medewerker Administratie voor 8-12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 31-01-2022


OVER MATZER

MATZER Theaterproducties is een ondernemend theatergezelschap rondom artistiek leider Madeleine Matzer en gevestigd in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.

MATZER zet kwaliteitstheater midden in de samenleving en maakt kunst onderdeel van een groter maatschappelijk gesprek. Bij MATZER komen artistieke kwaliteit, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid samen in autonome theatervoorstellingen over onderwerpen die iedereen aangaan. Door interactieve nagesprekken, workshops en andere activiteiten een geheel te laten vormen met de voorstellingen, ontstaan transparante, emotioneel gelaagde, artistieke theaterprojecten. MATZER werkt intensief samen met theaters, bedrijven, instellingen en overheden en barst uit z’n voegen van de ambities en plannen.

MATZER Theaterproducties in ’s-Hertogenbosch zoekt per direct een enthousiaste, vakkundige Medewerker Administratie voor 8-12 uur per week.

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je flexibel inzetbaar. Je verricht ondersteunende werkzaamheden rondom de voorstellingen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

→ Het maken van contracten voor theaters, partners en medewerkers en het contractbeheer
→ Het maken van verkoopfacturen
→ Het verzorgen van het digitale en papieren archief
→ Beheer van het CRM systeem en invoeren van gegevens
→ Ondersteuning bij de financiele administratie
→ Ondersteuning bij de voorbereiding van vergaderingen
→ Bijhouden van verkoopstanden
→ Overige voorkomende administratieve werkzaamheden

Hoe jij ons team compleet maakt

Heb je een HBO werk- en denkniveau en – bij voorkeur- affiniteit met de podiumkunsten?Ben je georganiseerd, secuur, flexibel, proactief, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Herken je je hierin? Dan maken we graag met je kennis!

Wat maakt dit de ideale baan?

We bieden je een gevarieerde baan in een inspirerende omgeving met bevlogen, gezellige en betrokken collega’s. Aanstelling geschiedt op basis van freelance; de financiële vergoeding wordt gebaseerd op de cao Toneel en Dans en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Werktijden in onderling overleg nader te bepalen. MATZER Theaterproducties vindt het belangrijk dat de organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij en hecht waarde aan diversiteit binnen het team.

Ben je enthousiast geworden? Wat leuk! Stuur je motivatiebrief en cv naar agnes@matzer.org. Of neem contact op met Agnes Bolwiender, zakelijk leider (06-412 202 99) voor meer informatie. Tussen 24 december 2021 en 10 januari 2022 is het kantoor gesloten. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in januari 2022.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Delen, liken en sharen wel!