MATZER zoekt Zakelijk leider M/V

MATZER Theaterproducties is een ondernemend theatergezelschap uit ’s-Hertogenbosch, huisgezelschap van de Verkadefabriek, dat transparant en gelaagd theater maakt dat midden in de maatschappelijke werkelijkheid staat. Wij zijn volop in beweging en zetten de komende jaren in op een meer ondernemende bedrijfsvoering en hebben daarvoor vergaande plannen in ontwikkeling.

Zakelijk Leider m/v

0,8 tot 1,0 fte

We zoeken een ondernemend en innovatief iemand die mee kan groeien in alle nieuwe plannen die er liggen voor komende jaren.Wij hebben een voorkeur voor een initiatiefrijke en veelzijdige man/vrouw; goed onderlegd in financiën en het onderhouden van verschillende netwerken waarvan we het volgende verwachten:

  • Je ontwikkelt een sterk zakelijk managementbeleid, stelt zakelijke doelstellingen vast op basis van beleidsplannen en creatieve concepten en past tussentijdse (nieuwe) artistieke initiatieven moeiteloos in.
  • Je houdt van pionieren in een nieuw te ontwikkelen en ondernemend beleidsprofiel.
  • Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële huishouding.
  • Je bent bij uitstek op de hoogte van de subsidiesystematiek en onderhoudt goede relaties met subsidieverstrekkers en samenwerkingspartners.
  • Je hebt een sterke focus op het onderhouden van verschillende netwerken en je bent bereid hierin verder te investeren.
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voor een duurzame en gezonde exploitatie van de organisatie.
  • Je maakt deel uit van de directie en geeft leiding aan een klein team, waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd.

Verder ben je

  • Een sterke persoonlijkheid die vooruit kijkt, proactief en flexibel is, gedreven en besluitvaardig.
  • En hebt een strategische en inhoudelijke visie; kunt snel en adequaat anticiperen op veranderende situaties en je bezit een hoge mate van stressbestendigheid.
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en een uitgebreide kennis van de zakelijke, financiële en organisatorische kant van de (podium)kunstensector.

Ben jij degene die we zoeken?
Dan bieden we je een leuke en uitdagende baan bij een organisatie die volop in beweging is. Je begint met een verbintenis van 0,8 tot 1,0 fte voor de periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. We stellen je, op basis van kennis en ervaring, een passend salaris in het vooruitzicht conform de CAO Toneel en Dans.
Werkplek: ’s-Hertogenbosch.

We zien je reactie graag tegemoet voor 23 september 2019 op vacature@matzer.org
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Madeleine Matzer (artistiek leider, directeur / bestuurder) via 073 690 09 08 / madeleine@matzer.org.