Matzer

Positief advies!

Positief advies van Adviescommissie Brabantstad Cultuur

Adviescommissie lovend over MATZER

De Adviescommissie BrabantStad Cultuur heeft de subsidieaanvraag van ons gezelschap voor de periode 2021-2024 positief beoordeeld. De commissie is lovend over MATZER en is van mening dat: “…Matzer een duidelijke (artistieke) visie heeft als gezelschap. Uit de aanvraag komt de sterke maatschappelijke relevantie goed naar voren. Matzer staat dichtbij het publiek. Hierdoor zet het een duidelijke en unieke koers neer die samengaat met een zakelijke kracht.”

 

“Matzer heeft een goede naam in de theaterwereld en maakt artistiek autonome voorstellingen van hoogstaande kwaliteit. Matzer is actief, bevlogen en benadert de culturele wereld positief. De commissie ziet dat terug in hun programmering en samenwerkingspartners. Matzer maakt voorstellingen die relevante kleine maatschappelijke thema’s aansnijden.”

Verder schrijft de commissie dat MATZER: “…een goedlopende organisatie is met een mooie financieringsmix en dat ze door de maatschappelijke insteek een sterk omgevingsbewustzijn creëren. De ambities en unieke aanpak van Matzer worden door de commissie gewaardeerd.”

 

Madeleine Matzer

Wij zijn erg blij met dit prachtige advies! Madeleine Matzer: “We hebben het plan met heel veel plezier en energie geschreven, een plan dat ik misschien wel ons beste plan tot nu toe vind. Het is heel fijn dat dat door de commissie ook zo positief is beoordeeld. Wij hebben enorm veel zin om met ons hele team deze plannen te mogen gaan uitvoeren.”