Matzer

Vacature: marketing & communicatie Meewerkstagiair

MATZER Theaterproducties in ‘s-Hertogenbosch zoekt een Meewerkstagiaire Marketing & Communicatie

Type: 32 uur per week
Niveau: HBO
Functie: Marketing & communicatie
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Periode: vanaf februari
Contactpersoon: Eveline Grin (eveline@matzer.org)

MATZER Theaterproducties zoekt een stagiair marketing & communicatie (m/v/x) voor de periode februari tot en met juni 2023

Wat ga je doen?

Als stagiair marketing & communicatie ondersteun je MATZER bij alle voorkomende marcomwerkzaamheden. Het marcomteam bestaat uit een dynamisch duo (strategie & uitvoering). We houden ons dagelijks bezig met partnercommunicatie, communicatie met theaters en marketing rondom onze voorstellingen. Daarnaast zit MATZER Theaterproducties midden in de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe communicatiestrategie. Tijdens jouw stageperiode ga jij o.a. meewerken aan:
– de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en website
– het maken van content voor online en offlinemiddelen, zoals nieuwsbrieven en social media
– het bijhouden van de huidige website en social kanalen
– contact onderhouden en marcom-ondersteuning bieden aan onze partners en theaters
– samenstellen en verspreiden van persmateriaal
– meedenken over communicatiekansen

Je krijgt van ons ook de ruimte om te werken aan je onderzoek vanuit de opleiding. Het onderwerp van dat onderzoek bepalen we samen op basis van jouw en onze wensen en de eisen van de opleiding.

Wie ben jij?

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie
  • Je hebt affiniteit met podiumkunsten
  • Je schrijft goed en verzorgd
  • Je bent creatief ingesteld en hebt oog voor vormgeving
  • Je bent georganiseerd, proactief, enthousiast en communicatief

Herken jij je hierin? Dan maken we graag met je kennis!

Over MATZER

MATZER Theaterproducties is een ondernemend theatergezelschap rond artistiek leider Madeleine Matzer en gevestigd in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. MATZER zet kwaliteitstheater midden in de samenleving en maakt kunst onderdeel van een groter maatschappelijk gesprek. Bij MATZER komen artistieke kwaliteit, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid samen in autonome theatervoorstellingen over onderwerpen die iedereen aangaan. Door interactieve nagesprekken, workshops en andere activiteiten een geheel te laten vormen met de voorstellingen, ontstaan transparante, emotioneel gelaagde, artistieke theaterprojecten. MATZER werkt intensief samen met theaters, bedrijven, instellingen en overheden en barst uit z’n voegen van de ambities en plannen.

Wat bieden wij?

We bieden je een gevarieerde baan in een inspirerende omgeving met bevlogen, gezellige en betrokken collega’s. MATZER produceert op een nieuwe en innovatieve manier theater door onder andere samen te werken met het bedrijfsleven. MATZER zoekt mensen op. Speelt op plekken waar mensen zijn die het aangaat. Raakt mensen rechtstreeks in hun hart en bereikt daarmee een groot, divers en inclusief gedeeltelijk nieuw publiek, waarmee we de dialoog aangaan over onderwerpen die er voor hen echt toe doen. Hierdoor worden er betekenisvolle verbindingen gelegd tussen MATZER en de meest uiteenlopende organisaties, nieuwe soorten publiek én theaters. Deze nieuwe manier van produceren vraagt ook om een nieuwe marcom-aanpak. Tijdens jouw stage werk je volop mee aan deze nieuwe aanpak én krijg je de ruimte om te werken aan je eigen onderzoek. Je stagevergoeding is gebaseerd op de CAO Toneel en Dans.

Ben je enthousiast? Heb je frisse ideeën? Dat vinden we leuk! Stuur je motivatiebrief en CV naar eveline@matzer.org.